+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
Titaani materiaalit laivanrakennus
Dec 07, 2015

Onko meritalousministeriötä tai moderni laivasto tarvetta kehittää sarjan laivavarusteista kehitystä. Käytäntö osoittaa, että kehittynyt laivavarusteista syvänmeren öljyn ja kaasun tuotannon laitteet tai ydinsukellusveneet riisuttaisiin, alukset ja muut laitteet ovat mukana titaani laitteet, kevyt, titaanista ja titaani seosterästä materiaalien korroosionkestävyys voi laivavarusteista korkea hyötysuhde, pitkä käyttöikä ja korkea luotettavuus edistänyt merkittävästi toteutumista.

Ja kellonaika titaani laivanrakennus kehitystä. Kiina on suuri maa maailmassa titaani teollisuus, joka on melko täydellinen titaani tutkimus ja kehittäminen, tuotanto ja sovelluksen järjestelmän laajamittaisen tuotannon kapasiteetti ja monet sovellukset vakuutusteknistä vastuuvelkaa, nopeuttaa kehitystä marine engineering titaani, ei ole vain tarpeellisia, vaan myös toteutettavissa.

Verrattuna teräs, ruostumaton teräs, kupari, alumiini ja muut materiaalit, titaani on näkyvin piirre on alhainen tiheys, lujuus, korroosionkestävyys, mutta on myös vastus kyky meriveden eroosio, ei magneettinen, ei kylmä hauraus, korkea permeabiliteetti ja niin edelleen, jotka on helppo muodostaa, valu, hitsaus, niin, että se on laaja valikoima eri laivanrakennus.

Titaani ocean Engineering voidaan näyttää oman taito täysimääräisesti, mutta on joitakin haittoja ja ongelmia ansaitsee huomiota. Laivanrakennus on edessään monia haasteita, erityisesti seuraavien näkökohtien osalta:

Ensinnäkin titaani materiaali tuotannossa.

Koska korkea sulamispiste (1668), suuri muodonmuutos lämmönkestävyys ja kapea lämpökäsittely lämpötila-alue on vaikea tuottaa titaani materiaali, erityisesti suuri koko ja korkean suorituskyvyn titaani materiaali. Se tarvitsee paitsi suuri tyhjiö sulatus furnace (vacuum arc uunin, electron beam kylmä tulisija uunin ja tarve suuri paine käsittelylaitteet (taonta kone, liikkuva kone, suulakepuristus, jne.). Titaani tuotantoinvestointeihin yksikkö tuotteet on valtava, jopa 30 ~ 40 miljoonaa / tonni. Titaani materiaali tuotantokapasiteetti laitteita kuin teräs samat vaatimukset (1633,-16.00,-0.97 %) on paljon tai enemmän laitteita, ja tuotanto ja laitteiden käyttö on vain yksi sen kymmeniä, johtavat korkeisiin tuotantokustannuksiin.

Toiseksi tuotesuunnitteluun.

Titaani taivutus voimaa ja jalo avaimenlehti (0,9), korkea hitsaus voima-kerroin (yli 0,9) ja kimmokerroin, lämmön johtuminen kerroin ja kerroin ovat alhaiset. Tietyin edellytyksin titaani rakokorroosion, galvaaninen korroosio ja vety haurastumisen yhteyttä ongelmia. Koska titaani fysikaaliset, kemialliset ja mekaaniset ominaisuudet titaani laitteiden suunnittelu olisi hyväksyttävä uudet design koodit tekniset eritelmät (kuten varmuuskerroin, korroosio lisä, palo, ehkäisytoimenpiteet, rakenteen muotoa, hitsin lomake.). Titaani materiaali kerroin on pieni (paitsi TiNi muoto muisti alloy), tärinä, tarvetta ryhtyä toimiin estääkseen tärinää käytössä. Titaani teollisuuden kenttään vuosikymmeniä historia, kokemus on vähemmän, monet ongelmat ovat tutkittava.

Kolmas tuotteen valmistus.

Koska alhainen kimmokerroin titaani ja kylmä käsittely rebound, alhainen lämmönjohtavuus pinta helppoa hankausta, naarmut ja muut ominaisuudet kaikki tuo tietty vaikeus titaani osat muodostavat, lämpökäsittely, koneistus ja, kehittynyt tekniikka on kauan etsintä.

Neljänneksi sovelluksessa.

Koska titaani korroosionkestävyys titaani laitteet "pysyvä" tai osittain kiinteät laitteet, laitteiden arviointi sykli on hyvin pitkä, jotta yksiköitä yhden tai kahden, kolmen sukupolven teknisen henkilöstön vaikea täysin ymmärtää laite, sovellus voi tehdä kattava ja puolueeton arviointi titaani laitteet.

Viidenneksi sisällöllinen toimintatapa valinnassa.

Useimmat ihmiset ovat edelleen hyvin vaikea murtaa "titaani hinta on liian kallis," inertia ajattelua. Ja rajoittaneet investointeja-ominaisuuksia on vaikea käyttää kuin rungon teräs kallista 5 ~ 10 kertaa titaanin materiaalia korvaa terästä tai kuparia marine valmistuslaitteet. Suhteellisesti ottaen, titaani laitteet ainoa-aika investointi on todella suuri, teknologia ja taloudelliset edut titaani laitteita lähinnä vedota koko elämän kustannuksia vastaamaan, että pääasiassa luottaa pitkän aikavälin hyötyjä vastaamaan. Titanium-materiaali laajentaa hakemuksen ocean engineering, hyöty-riskiarvio ja yleisen kunnioituksen edistämiseen tehdä paljon työtä.


[[JS_BodyEnd]]