+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
Titaanidioksidi jäteveden käsittely teknologian innovaatioihin johtaa teollisuuden uuteen aikakauteen
Dec 07, 2015

Saastuminen on titaanidioksidi tuotantoprosessin tuotanto on kehittynyt teollisuuden, kuinka jotta halki tämä ongelma on nyt suuri teknologinen läpimurto.


Saastuminen on titaanidioksidi tuotantoprosessin tuotanto on kehittynyt teollisuuden, kuinka jotta halki tämä ongelma on nyt suuri teknologinen läpimurto. 14 kesäkuu aamuna uusi titaanidioksidi Co., Ltd.-Ningbo titaanidioksidi hapan jäteveden kokonaisvaltaiseen hallintaan luonnonvarojen kierrätystä projektin asiantuntijaryhmien pidetään Ningbo Zhenhai tarkoittaa projekti tulossa totta siunaus pani tuotannon jäteveden kierrätys saavuttaa ympäristöhyötyjä, yhteiskunnallisen hyödyn ja taloudellista hyötyä tasapainoa. Mukaan Kiinan teollisuuden ympäristönsuojelun association, varapuheenjohtaja Chai Zheng ja kertoi, titaanidioksidi pidetään maailman parhaan suorituskyvyn valkoinen maali, laajalti käytetty pinnoitteiden, muovien, painomuste, kosmetiikka ja muilla toimialoilla, kulutus 24,8 tonnia vuosina 1999 – 243 tonnia vuonna 2014, yhdiste kasvuvauhti on yli 17 prosenttia ylittää reilusti BKT.


National Chemical Industry tuottavuuden Promotion Center titaanidioksidi osaston johtaja center titaanidioksidi alan asiantuntijoiden ryhmän johtava Bi Sheng kertoi, olen Kuomintangin ja Kiinan kommunistisen puolueen välillä on 57 titaanidioksidi tuotanto yritysten, joiden vuotuinen tuotantokapasiteetti on 3 miljoonaa tonnia, maailman suurin titaanidioksidin tuotanto ja kulutus maa, "tuotanto on edessään ympäristön testi ja tuotannon prosessipäästöt suuria määriä jätettä rikkihappo , hapan jätevesi, jätteiden jäämiä ja savukaasun saastuminen on melko vakava. Hankkeen vireille enterprise ja government infrastruktuurihankkeiden yleiseen käyttöön yleensä BOT tilassa, vähentää käyttöpaine yrityksen lisäksi myös muita yrityksiä toteuttamaan samanlaisia hankkeita ta viite.


[[JS_BodyEnd]]