+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
Kokeilua alue luodaan vähitellen patentti navigointijärjestelmä
Dec 07, 2015

Tästä vuodesta alkaen kokeilua alue vähitellen perustaa patentti navigointijärjestelmä, hallitus, teollisuuden, yritysten ja laitosten kolme patentti navigointi toiminta vivustomekanismilla, patentti navigointi tukikäytännöt järjestämisestä suuri tutkimusta perustaakseen erityisiä rahastoja edistää tutkimusta ja kehitystä, tutustua hallituksen ohjeita muodostumista patentti navigointi teknologian innovaatioiden edistämiseksi käyttöön muodostumista , yhteistyötä, yritysten osallistuminen käyttöönotto koulutus luoda titanium- ja titanium seos teollisuuden lahjakkuuksia, edistää teollisuuden parantamisen.

Täydellinen järjestelmä vahvistaa oikeus sanoa

Avaa "Baoji kansallisten korkean teknologian teollinen pohja Rakennussuunnittelu ja kehitys suunnitelma", "Baoji - Kiina titaani Valley" on selkeä paikannus: "Baoji - Kiina titaani Valley" alan klusterin luomaan maailmaan kuuluisa, kotimaan ensimmäisen luokan, erityispiirteitä ja kilpailuedut uuden korkean teknologian teollisen perustan. Teollinen pohja "Baoji - Kiina titaani Valley saada suurtuotannon etuja olisi on johtava teollisuuden, teollisuuden kehittämiseksi ohjaaja, teollisuuden kehityksen ääni on tärkeä.

Jotta voitaisiin edelleen parantaa teollisuuden titanium kehityksessä oikeus sanoa edistää teollisuuden rakennemuutoksen ja parantaminen, ja johtava kykyyn saavuttaa innovaatioon ja kehitykseen, tänä vuonna kaupungin nopeuttaa kansallisen titaani tuotteet laatu valvonta- ja tarkastusjärjestelmien center rakentaminen. Tällä hetkellä testaus center valmistelutyöt saadaan pian päätökseen, alkaa rakentaminen lähitulevaisuudessa.

·

valvonta ja testaus keskellä 2016 saavutetaan yleinen toiminto kykyä tehdä high-end testauspalvelut sekä uusien materiaalien analysointi ja testaus tutkimus, testaus tuotantokapasiteetti 30 enemmän kuin näyte. Tarjoamalla tuotteiden testaus, teknologian ajanmukaistamista, prosessi suunnittelu ja muut palvelut se ongelmien pieniin yrityksiin ja mikroyrityksiin klusterin, parantaa teollisuuden kilpailukykyä ja valmistuksen standardeja ja edistää kehitystä ja hienosäätö teollisen teknologiastandardit.


[[JS_BodyEnd]]