+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
Sijoiltaan kehityksen ilmaston ratkaisut
Dec 07, 2015

alan ketju titaani teollisuuden kaupunki on melko täydellinen, mutta ottaen huomioon rakenne, enemmän kuin puolet yrityksen päätoimiala sijaitsee keskellä saavuttaa tuotannonalan ketjun asettelu ei ole tasapainoinen. Tuloksena tuotteen lisäarvo on pieni, yrityksen on raakaa kilpailua ja muita hoitamattomia asioita niin, että toimijat ovat päänsärky. Liu Qiaoyan on yksi niistä toimitusjohtajana Baoji Lixing Titanium Industry Co, Ltd, vuosien varrella, hän aina ajatella kaupungin pitäisi edistää pk yritysten sijoiltaan, yhteistyön suhdetta nopeuttaa titanium-laitteet, titaani materiaali syvä käsittely tuotekehityksen toimia, monipuolisia tuotteita ja ero komponenttiosalle mahdollisimman hyödyllisesti.

-tänään, onko johto osastojen tai yhä useammat yritykset on resonanssi Liu Qiaoyan. Joulukuuta 2013 mennessä kaupungintalo määritetään "Baoji - Kiina titaani Valley" sijaitsee Itä Meixian kuningas River-teollisuuspuisto. Puiston rakentamista alussa hankkeiden valinnassa kekseliäs kuin vähän käyttöön perinteisiä ja heikko kilpailukyky titaani teollisuuden hankkeet, mutta näyttävät titanium seos lääketieteellisten laitteiden, kehittyvällä alalla urheilu laitteet, laitteiden valmistuksen sotilaallinen, jne.,. Yksi merkittävimpiä BaoTi maailman elementin numeron Aasian suurin titanium seos golf urheilu laitteet tuotantolinja-projekti. Tämän hankkeen kokonaisinvestoinnit 6 yuan, titanium seos golf laitteet sarjan tuotteet, sekä R & D center rakentaminen, jne., kun hankkeen päätyttyä voi saavuttaa 15 yuania teollisuuden tuotannon arvo tärkeimmillä tuotantoalueilla.

-tänä vuonna park Shaanxi stentti biologinen Technology Co, Ltd johdanto Itävalta tuodut laitteet, kuuluu lääketieteen titanium seos yhteisen varsi ja proteesi tarkkuus taonta, suunnitelmat vuotuinen tuotantokapasiteetti 50 miljoonaa kappaletta. Koska kehittynyttä tekniikkaa projektin yhtiön tuotteita on avattava kansainvälisen markkina-asemaa, vuotta viedä 200 miljoonaa 300 miljoonaa dollaria, ponnistelut ovat "stent" hyvin tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä ja johtava kotimainen yhteisen kahva tarkkuus sopimusvalmistajana kehittyy nopeasti.

-uuden vuoden alussa park "tuhansia jäljettömiin Paketti saalis tuhansia perheyritys" toimintaa mahdollisuutena positiivisia yrityksille ja ratkaista ongelmia hankkeelle ja auttanut Rong lähde titaani teollisuuden uusi, ydinvoima, Xing Yu putki teollisuuden ja uusi titanium prosessi yritysten rahoitusta laina menettelyjen yhteensovittamisesta luotonanto 60 miljoonaa yuania. Pyrkiä suuri titanium seos tarkkuus valu nikkeliprojektiin, Teng pitkälle titaani materiaali tuotantolinja nikkeliprojektiin ja muissa teollisuuden hankkeissa sijaitsee 4 kokonaisinvestoinnit 1.63 yuan yuan. Samaan aikaan auttaa yrityksiä päivittää, ottaa tien kehityksen ominaisuuksia, ohjata niitä lääkinnällisiä laitteita, ihmisen implantit, kemian, meri- ja muilla aloilla murtaa teknisiä vaikeuksia uusia markkinoita tehdä titanium teollisuuden.


[[JS_BodyEnd]]