+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
"Baoji ollut Forte - Kiinan titaani Valley" vauhdittaa skannaus
Dec 07, 2015

-titanium- ja titanium seos teollisuus on yksi kaupungin yhdeksän teollisuuden klustereita, viime vuonna, Baoji, Kiina yhteenkuuluvuuden läpimurto city, kokonaistuotannon arvo 330 yuania vakaan kehityksen tavoite kaupunkia säilyttää yli 10 % kasvu BKT: hen.

-tänä vuonna "Baoji - Kiina titaani Valley" jälleen kerran kuulosti torvi nopeuttamaan kansallisten titaani alan patentin navigointi kehittäminen ja kokeilu alueen kehittämiseen, titaani teollisuuden piirtää

-"aarrekartan"; lähitulevaisuudessa aloittaa rakentamisen titaani tuotteet laatu valvonta-ja testaus keskus, lisätä titaani Valley teollisuuden kehityksen johtava valta ja oikeus puhua. Kaupunkimme aktiivisesti ohjaamaan titaani yritysten vahvistaa tieteellistä tutkimusta, kehittää markkinoita, laajentaa teollisen ketjun, titaani teollisuuden isompi ja parempi laadun.

Tehdä aarrekartan "-patentti navigation"

-Titaani on vain 400 patentit, osuus on vain 9,9 % maan alle sen osuus 1/8, jossa paikallisten yritysten Baoji soveltaa vain yli 200 kappaletta patentin. "Tarkoittaa patentti resursseja Baoji titaani teollisuudessa ja sen asemaa teollisuuden eivät täsmää, patentti vahvuus titanium teollisuus on edistettävä kiireellisesti." Titaani ja harvinainen metallimateriaaleista teollisuuden liitto sijainen pääsihteeri Baoji jalo tech Zone, johtaja Wang Jingqing sanoi titaani teollisuus on tyypillinen tekniikka Energiavaltaisille teollisuudenaloille, titaani teollisuuden tuen puute patentti teknologian kehittämisessä ja on pakko vaikuttaa teollisuuden kehitykseen. Ja kaupunki rakentaa kansallinen titaani alan patentin navigointi- ja kokeilua alueen halki tämän ongelman.

Päävastuu patentti navigointi kehittämistä ja kehittymistä titaani on käyttää tietoa resursseja ja patentti analyysi, ohjaavat ja tukevat teollisuuden tieteen kehityksen avulla patenttihakemuksen teknologian innovaatioihin, tuoteinnovaatio, organisaation innovoinnin ja liiketoimintamalli innovaatio. Jos titaani teollisuus on Ison aarteen jälkeen patentti navigointi on kuin Aarrekartta, voi sanoa, "kaivaa aarre" jossa on ansoja, jossa on laaja.

-kaupunkimme titanium-teollisuus on yksi ensimmäinen 8 patentti kokeilu siirtymisalueessa. Lähtien syyskuuta 2013 mennessä Valtiokonttori henkisen omaisuuden on todettu virallisesti, on status quo titaani alan kaupunkimme, kehityspolku ja niin edelleen tarkka paikannus. Ensimmäisen vaiheen tulokset paitsi Valtiokonttori henkisen omaisuuden positiivinen kuin titaani kehittymistä kaupungissamme on ollut aktiivinen rooli ohjaamisessa. Tukemalla tieteellisen ja teknologisen innovoinnin rakentaa foorumi teollisuus-, tutkimus- ja muita aloitteita ohjata yrityksiä tulee high-end-tuotteita, parantaa keskeisiä kilpailukykyä, uusien tuotteiden, uusien teknologioiden on paljastaa. Baoji Eurasia yritys R & D ja keveys, lujuus ja roottorin tyyppinen ilma titanium seos runko vuosituotanto 80 vuotta 5 titanium roottori Lapa tuotantokapasiteetin liikevaihto 1,5 yuan muodostumista muodostumista kestää korkeita lämpötiloja. Lisäksi useita pieniä ja keskisuuria titaani titaani seosterästä kypärä, lasi verho seinälle titaani leikkeen, titanium seos sydämentahdistimen shell, uusi titanium seos keinotekoisten nivelten ja muiden tuotteiden paitsi vaihtoehto vastaavien tuontituotteiden mutta myös vientiä kansainvälisille markkinoille.


[[JS_BodyEnd]]