+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
Baoji High Tech Zone rakentaa uusi kiinalainen titaani Valley
Dec 07, 2015


Kun otat iPhone6 käteen, et voi ajatella, että 44 ruuvit Baoji tuotanto titaani valmistettu titaanista. Tällä hetkellä Baoji high-tech Zone on titaani jalostavat yritykset osallistumaan titaani ruuvi valmistus, on tullut läsnäolo Applen matkapuhelin. Ja maan ensimmäinen uuden teollisuuden mielenosoituksen pohja, Baoji hi tech Zone kerännyt yli 400 mukana titaanista ja titaani seos tuotannon, jalostuksen ja yritysten kehittämistä, titaanin tuotanto muodostaa noin 85 prosenttia kokonaistuotannosta maailmassa, jonka osuus on 15 % viennistä, joka on pitkään ollut maine Kiinan titaani valley. Keskeistä asemaa titaani teollisuuden kansainvälisen ja kotimaisen hinnoitteluvoima.

-Titaani on maailman tunnettu tilaa metalli-, metalli- ja strateginen metallimateriaaleista, on vahva valtio on oltava väistämätöntä.

-Baoji on kaksi erinomaista osallistuminen Kiinan metallurgisen teollisuuden ". Nykypäivän titaani teollisuus on tullut alan heritage kirjoittaa uuden käyntikortin Baoji. Tilastojen mukaan 2014 Baoji titaani teollisuus base odotetaan titaani teollisuuden myyntituloista 3,3 miljardia yuania, Baoji jalo tech Zone on tullut kotimaassa ja ulkomailla johtaa titaani teollisuuden on etusijalle, laajentaa volframi ja molybdeeni, tantaali, niobium, Zirkonium ja hafniumia, laimennettua jalometallien tutkimukseen ja kehitykseen, jalostus, myynti perustaa. "Titaani sieni titaani titaani harkon taonta - titaani - titanium osat ja varusteet" täydellinen titaani käsittely alan ketju muodostumista. Titaani titaaniseoksesta, titaanista ja titaani kevytmetallivanteet jauhe, titaani laitteet, zirkoniumin, hafnium, tantaali mittakaavassa, niobium- ja muut sarjan suuntaan. Muodostavat sarjan tuotteita kuten main line titaani materiaali, tuotteet, ilmailu, lääkintä-ja titanium päärata...

-2020, Baoji titaani alan klusterin huomaavat 1000 Juan vuosituotanto on 2000 tonnia ydintekniseen titaanin 500 tonnia ydintekniseen Zirkonium ja 500 tonnia teollisuuden Zirkonium myynnin vuositulot. Baoji todella tullut maailman johtava uutta materiaalia ja korkean teknologian teollisuuden perustaa Kiinassa. Baoji high-tech Zone tulee maailman titaani materiaalit teollisuuden innovointia Verkkosolmut, suurin kotimainen mittakaavassa ja klusterin tuotannon perusta, Baoji n Kiina titaani Valley tuotemerkin maailmankuulu.

Titaani Valley tuotteiden päättyy loppuun käsitellä allekirjoittanut 188 investointeja

2015 Kiinan titaani vuosikokoukseen ja titaani teollisuuden kehityksen foorumi - Kiina titaani Valley (Baoji) tuotteita messuilla päättyi toukokuun 23 iltapäivällä, Expo näytteilleasettajat 2,3 miljoonaa, yhteensä 188 kaupan ja investointien yhteistyöhankkeita monet allekirjoittaneet kokonaismäärä 9.83 miljardia yuania.

-Kokous kehotti osallistujia murtaa 1000 ihmistä, ulkomaisten yritysten ja tärkeitä asioita asiakkaat 800 ihmisiä. Expo kesti 3 päivää, kävijöitä noin 2,3 ihmistä, joista yli 10 venäläisten ja ulkomaisten kauppiaiden vierailla näyttelyssä näyttelyyn. BaoTi ryhmän isäntä-yksikkönä näyttää tuotteita, jotka kattavat koko alan ketju titaani.

-Expo, yhteensä 188 investointihankkeiden allekirjoitettu 98.3 yuan kokonaismäärä. Niistä 26 investointihankkeiden kokonaisinvestointi 57,5 yuania; 162 kauppaa yhteistyöhankkeita, kauppa määrä 40,8 yuan. Hankkeita ovat tilaa ilmailun, ocean, aluksia, aseita, kemikaali-, Metallurgia, sähköä, pharmaceutical ja urheilu- ja muilla aloilla

4500 metriä syvä miehitetty upotettavat kuoret - Kiinan puolueettoman tutkimuksen ja kehittämisen BaoTi tehdas

Ensimmäinen miehitetty pallomainen shell itse kehitetty 4500 metriä upotettavat äskettäin BaoTi ryhmässä tehtaan tarkastuksen. Tämä merkitsee Kiinan miehitetty upotettavat 4500 metriä taso on saavuttanut tason kehittyneissä maissa. 10. syyskuuta 2015 mennessä Kiinan Academy of engineering, Kiina luokituslaitoksen ja Zhejiang University ja muissa korkeakouluissa ja yliopistoissa, asiantuntijaryhmä suorittaa täyden valikoiman miehitetty pallomainen shell testi. Tarkastuksen jälkeen asiantuntijaryhmä sopivat, että miehitetty pallomainen laidoituksen, taonta, pallomainen käyttöliittymän ominaisuudet ja kaasun tiukka veden tiheä tuloksia täyttävät eritelmän vaatimukset tehtaan tarkastamalla.

BaoTi upotettavat tutkimus ryhmä ryhmänjohtaja Jia Shuanxiao miehitetty pallomainen shell koko titaani, painaa 3 tonnia on tällä hetkellä pystyy tuottamaan mahdollisimman auki pallomainen shell, Suurten metallivalujen tehtaalla päättyy Kiinan pitkän aikavälin riippuvuus tuonnista tilanne.

Raporttien mukaan upotettavat miehitetty pallomainen kuori on sukellus on keskeinen osa, Silent Hunter on veden alla useat tuhat metriä työtä loppuun tämä suljettu mökki. Suunnittelu ja valmistus suhde merenkulun turvallisuutta


25. toukokuuta 2015 Kiinan ensimmäinen kotimainen 4500 metriä syvä miehitetty paineistetulla rungon Luoyang aluksen materiaali Research Institute. Pallon kuoren ja "dragon" paine rungon koon aivan, se on raportoitu että "dragon", titaani kevytmetallivanteet paine tiukka shell Venäjän valmistukseen. Koska vaikea titaaniseoksesta hitsausprosessin Venäjän tällä alalla maailman johtava tällä alalla, kun vain Venäjä on tehnyt titanium seos paine kuoren nuclear submarines。

"Dragon" pikkuveli samantyyppistä yhtyeen kotimaassa. Tässä 25. toukokuuta Kiinan ensimmäinen miehitetty 4500 m upotettavat miehitetty pallomainen shell 725 factory, 4500 metriä keskeisten laitteiden miehitetty upotettavat suuri edistysaskel.

Ti80 on Kiinan 1985 American Ti6211 kehityksen bathyscaphe käyttää lähellä alpha titaaniseoksesta kohtalaisia, suuri sitkeys, korroosionkestävyys, hitsattavuus ja hyvä suorituskyky, on laajalti käytetty ocean-kentässä. Miehitetty avaruuskapseli on 4500 metriä miehitetty upotettavat tärkein ydinosan. Se on tärkein osa 4500 m miehitetty upotettavat keskeisten laitteiden lokalisoinnin.


[[JS_BodyEnd]]