+86-917-3373399 info@yunch.tech
Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Osoite: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Puh: + 86-917-3373399

Fax: + 86-917-3373378

Sähköposti: info@yunch.tech

Teollisuusuutiset
Baoji High Tech Zone rakentaa uusi kiinalainen titaani Valley
Apr 25, 2016


Kun youand #39; ve koristeltu iPhone6 eloisa soittaa puhelimella, saatat ajatella,44 titaani ruuvitjoka on valmistettu titaanista Materiaalituotannon Baoji.


Tällä hetkellä Baoji high-tech Zone on yli titaani jalostavat yritykset osallistumaanTitaani ruuvi valmistus, on tullut Appleand #39; s matkapuhelin toimittaja.


Ja ensimmäiset kansalliset uuden teollisuuden mielenosoituksen pohja, Baoji, high-tech Zone kerännyt yli 400 yrityksille titaani, titanium seos tuotanto, käsittely, tutkimukseen ja kehittämiseen, sillä titaanituotanto koostuu noin 85 % kansallisesta tuotannosta noin 22 % kokonaistuotannosta global titaani, titanium viennin osuus oli maailmanlaajuinen 15 % eli alussa mainetta andquot; Kiina titaani laaksossa.

s

Valettu titaani alan kotimaisten ja kansainvälisten hinnoitteluvoima ydin

Joulukuuta 2014 hankkeena andquot; Kiina titaani on merkittävässä osassa laaksossaTitaani ei-rautametallienPasaasi Baoji high-tech Zone Gong aukkoon, ja oli ensimmäinen käyttöön puhtaasta titaanista harkko, titaani valanteina,Titaanisienikaupankäynnin variantteja päivä aito osakevaihto 377.592 miljoonaa yuania, sinetöi paljon määrä on 66060 kg.


Shaanxi Province titaani ja harvinainen metalli materiaalit alan järjestön apulaispääsihteeri pääsihteeri Wang Jingqing menneet BaojiTitanium- ja titanium seos markkinoillatapahtumat on taaksepäin, tietoa kanavan resurssit ovat rajalliset, hinnoittelu mekanismi, operaatio maksaa ja asiakas maksaa peittävyyden on liian korkea, jolloin pienten ja keskisuurten yritysten mired hintakilpailua, tekee myös pitkään alhainen titaani materiaalia ja tuotteiden hinnat, teollisessa mittakaavassa vaeltava ennen. Tilastojen mukaan henkilöstön, jonka vuosittainen liikevaihto on alle 20 miljoonaa yuania oli 78 % yrityksistä ja Baoji alueen yllä, pienyritysten ja titaani Valley rautametallien kauppa center perustettu ei selvitä teollisen ketjun lopussa markkinoille help enterprise-tekniikkaa ja tuote todella ymmärtää arvo.

http://www.yunch-CN.com

AvaamallaTitaani Valley ei-rautametallienkaupankäynnin keskus, Baoji titaani ja kaupankäynnin tiellä intensiivinen, tiedon, ammatillisen rautametallien. Kaupankäynnin keskus keskittyä titaani ja ei-rautametallien kaupankäynnin ratkaisun, tiedot, tarkastuksen, varastoinnin, logistiikan ja toimitusketjun rahoituksen tuotanto ja teknologia palvelun alan lyhyen hallituksen. Merkitse Baoji jalo tech Zone keskittyä päivityksen alan teollisuudesta edistää palvelutapahtumat, etukäteen hinnoittelu neuvotteluissa korvaamatta, auttaa yrityksiä etenemään nopeasti high-end teollisen ketjun.


Titaanin rautametalleja Pasaasi kautta tuotteistettu metallien kysynnän tuotteiden tietoja, logistiikka tilaisuus tehokkaan integroinnin resurssit, perustaminen välttää useita logistiikka linkkejä, vähentää yrityksen hinnan epätavanomaista alenemista kilpailu ja forge titaani alan kansainvälisten ja kotimaisten hinnoittelu ydin.


Teollisuuden alliance opas titaani alan tervettä kehitystä


Jotta voit antaa täyden pelata titaani alueen tyypillistä teollisuuden etu, luoda andquot; Kiina titaani Valley tulla tunnettuja tuotemerkkejä kotona ja ulkomailla, Baoji on laatinut Baoji maan korkean teknologian teollisuuden pohjan rakentaminen ja kehittäminen planningandquot; ja andquot; Baoji - Kiina titaani valley kehitys planningandquot, teollisuuden uusi ja korkean teknologian ja palvelun alustan rakentaminen Kiinan titaani materiaali trading center, national titaani tuotteen testaus center, avain laboratorio, titaani Valleyn yliopisto ja avata online-kauppa, logistiikka kaupankäynnin ja futures trading, suurin, lajin Viimeisin kansainvälisen titaania kaupankäynnin markkinoilla on kehitetty. Mukaisesti suunnittelu johtaa projektin ajaa, laajennus ketju, innovointia, optimoida ideoita, isompi ja vahvempi titaani, Zirkonium ja muut harvinaiset metallit ja metalliseokset lähinnä uusien teollisuuden pyrkimyksiä rakentaa kansallista ensiluokkaisen uuden materiaalin huipputeknologian alalla pohja ja tuotanto city-ympäristönKiina titaani valley.Lisäämiseksi titaani Valley teollisuuden kehityksen johtava valta ja oikeus puhua teollisuuden rakenneuudistusta ja päivittäminen, innovaation ja kehityksen edistämiseen, mukaan Baoji tutkimuslaitosten ja yliopistojen kuten innovoinnin lähde innovaatioiden mahdollisuuksia pienten ja keskisuurten yritysten ei myöskään ole vahva, mutta tärkeämpää kysyntää innovatiivisille tuotteille R andamp; D tila keskellä tuotteen havaitseminen tarkoittaa riittämätön, Baoji high-tech Zone Baoji Taihua magneettinen mekatronisten teknologian tutkimus Institute Co Ltd, perustettu Baoji titaani alan tutkimuslaitos ja aktiivisesti andquot, titaani tuotteet laatu valvonta- ja tarkastusjärjestelmien centerandquot; alan kansallisen ministeriön CNCA hyväksyi muodollisesti kansallisten kolmannen osapuolen, titaani tuotteiden laadun valvonnan ja tarkastusten lisäksi aktiivisesti edistää samalla rakentaminen testi kolmannen osapuolen alustan pohja; edistää standardeissa määrätyt työtä, kauniissa laaksossa, Green Valley titaani titaani rakentaminen.


Shaanxi Province, titaani ja harvinainen metallimateriaaleista teollisuuden alliance siltana hallitus-, yritys- ja markkina- ja linkki, auttaa hallitusta ohjaamaan titaani ja harvinainen metallimateriaaleista toimialan kehitys terveyden. Teollisuuden liiton teknisen vaihtoa ja henkilöstön koulutuksen, teollisuuden itämisaika ja kehittäminen investointien rahoituksen neuvontapalvelut, vahvistaa vaihtoa ja yhteistyötä kotimaiset ja ulkomaiset titaani ja harvinainen metallimateriaaleista teollisuuden järjestöt, yksiköt ja tarjoaa monia käteviä ehtoja. Teollisuuden liitto edistää myös yritysten, yliopistojen ja tutkimuslaitosten yhteistyöstä, tehostaa riippumattoman innovointivalmiuksia titaania ja harvinainen metalliteollisuus ja yleistä tasoa, edistää titaani alan kestävää ja tervettä kehitystä.Uusia käyntikortteja titaani alan teollisen perinnön

Titaani on tunnettu worldand #39; s tilaa metallien, marine metallit ja strateginen metallimateriaaleista on vahva valtio on väistämätöntä.

Baojiand #39; s kaksi merkittävällä tavalla Chinaand #39; s Metallurgia, andquot antiikin pronssista ruokaperunan nykyään titaani alloyandquot;. Tänään, titaani teollisuus on ollut andquot, teollisuuden heritageandquot; kirjoittaa uuden käyntikortin Baoji. Tilastojen mukaan 2014 Baoji titaani teollisuus base odotetaan titaani teollisuuden myyntituloista 3,3 miljardia yuania, Baoji jalo tech Zone on tullut kotimaassa ja ulkomailla johtaa titaani teollisuuden on etusijalle, laajentaa volframi ja molybdeeni, tantaali, niobium, Zirkonium ja hafniumia, laimennettua jalometallien tutkimukseen ja kehitykseen, jalostus, myynti perustaa. Sieni titaani muodostumistaTitaani harkko - Titaani takeiden-Titaani-Titaani osia ja varusteitaja titaanin käsittely alan ketju. Titaaniseoksesta, titaani, titanium seos jauheena, ja titaaniTitaani laitteet, muodostuu laajuusZirkonium ja hafniumia tantaali, niobium, suuntaan sarja jne. Muodostunut syvään käsittely titaania kuin pääradan siviili tarvikkeet, ilmailu, lääketieteen ja titaani laitteita, kuten sarjan tuotteen klusterin.


Odotettavissa vuonna 2020, Baoji titaani alan klusterin saavutetaan myynnin vuositulot 100 miljardia yuania, vuosittaista tuotosta 2000 tonnia ydintekniseen sieni titaani, 500 tonniaydintekniseen käyttöön soveltuvat Zirkonium tuotteetja 500 tonnia teollisuuden Zirkonium tuotannon mittakaavaedut. Baoji todella tullut worldand #39; s johtava, kotimaan ensimmäisen luokan uusi korkean teknologian teollinen pohja. Baoji high-tech Zone tulee worldand #39; s suurin teollinen innovointi-verkkosolmu, countryand #39; s suurin mittakaavassa ja klusterin tuotannon base, Baojiand #39; s andquot; Kiina titaani Valleyandquot; Tuotemerkki on tunnettu maailmassa.


China Daily toimittaja Zhang Xin 2015.2.25


[[JS_BodyEnd]]